Axel Johnson International - Lyft

Certex Svenska har en lång historia på den svenska marknaden och grundades redan 1904. Sedan 2007 är vi en del av Axel Johnson koncernen, Axel Johnson International och AxLoad.  

Vi finns i hela Europa

Certex servar hela Europa och finns idag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, UK, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Belgien, Spanien och Nederländerna. I varje land finns ett lokalt nätverk av serviceenheter och servicebussar med lång erfarenhet och tillgång till expertis från lyftexperter i hela Europa. För att kunna erbjuda en heltäckande service i Sverige har vi försäljningskontor i StockholmGöteborgMalmöJönköpingSkellefteå och Örnsköldsvik.

Vi ingår i en större koncern

Certex Svenska tillhör AxLoad

"Varje dag, världen över, används AxLoads produkter och lösningar – i hamnar, på flygplatser, på fartyg, på vägar, på offshore-plattformar och i olika industriella tillämpningar för att garantera en säker och effektiv arbetsmiljö."

AxLoad i sin tur är del av Axel Johnson International.

"Axel Johnson Internationals historia sträcker sig över två århundraden. Grunden till dagens marknadsförings- och distributionsverksamhet fanns redan i den verksamhet som Axel Johnson & Co grundade 1873. Under åren har nya verksamhetsområden lagts till och gamla har lagts ner. Detta är naturligt i en ständigt föränderlig miljö. Världen förändras i en allt snabbare takt och samma sak gäller för Axel Johnson International. Vår nyckelmarknad är den nordiska regionen och Europa, våra huvudprodukter tillhör några av världens starkaste varumärken, vi har en ledande position i de flesta segment och nischer där vi är verksamma. Kort sagt, vi har omvandlat en heterogen och geografiskt utspridd grupp företag till en effektiv och fokuserad grupp av kärnverksamheter."

Axel Johnson International ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB tillsammans med Åhléns, Kicks, Martin & Servera (70%), Novax, samt delägda börsnoterade Axfood (50%), Mekonomen Group (26%) och Dustin (25 %). Gemensam ägare är Antonia Ax:son Johnson med familj. Totalt omsätter de hel- och delägda bolagen i Axel Johnson cirka 70 miljarder kronor och har omkring 22 000 anställda (2016). Axel Johnson koncernen strävar efter att utveckla och upprätthålla en lönsam och långsiktigt hållbar affärsverksamhet.

Vi finns där du finns!

För oss på Certex är det viktigt att vara närvarande nära våra kunder. Våra lokala kontor är specialister på den lokala marknaden och produkter på det lokala lagret, och spetskompetensen i varje område, är anpassat för att täcka de specifika behov som varje lokal marknad har. Vårt Lifting KnowHow, våra produkter och tjänster finns här för dig, oavsett om du är i Malmö eller Örnsköldsvik!


 
STOCKHOLM
08-758 00 10
GÖTEBORG
031-50 86 50
MALMÖ
040-22 30 40
JÖNKÖPING
036-35 40 80
VARBERG
0340-64 66 40
SKELLEFTEÅ
08-473 54 56
ÖRNSKÖLDSVIK
08-473 54 70