Företaget

CERTEX_RGB_copy.png

-en helhetslösning inom lyft, stållinor och service

 

Certex är den ledande leverantören av stållinor och lyftredskap i Europa och erbjuder dig som kund:

  • Stållinor
  • Lyftutrustning
  • Konsultation
  • Konstruktion
  • Service
  • Inspektion
  • Lyftutbildningar
  • Fallskyddsutbildningar

 

Certex är ett distributionsföretag, specialiserat på helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har vi på Certex produkterna och tjänsterna som gör det möjligt. Stållinor är vår huvudprodukt, som vi sedan kompletterat med cirka 7 000 andra lyftrelaterade produkter för att täcka de flesta lyftbehov direkt från hyllan. I de fall våra lagerförda produkter ändå inte räcker till för att lösa lyftproblemet, tar vi hjälp av vårt Europeiska nätverk av systerbolag och leverantörer för att hitta rätt produkt för ett specifikt lyft. 

Vi finns i hela Europa

Certex servar hela Europa och finns idag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, UK, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Belgien, Spanien, Frankrike och Nederländerna. I varje land finns ett lokalt nätverk av serviceenheter och servicebussar med lång erfarenhet och tillgång till expertis från lyftexperter i hela Europa. För att kunna erbjuda en heltäckande service i Sverige har vi försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, JönköpingSkellefteå och Örnsköldsvik.

Skandinaviens bredaste stållineprogram

På centrallagret i Täby finns en modern maskinpark och den största av våra serviceverkstäder. De övriga försäljningskontoren har servicelager för den lokala marknaden.

Kundanpassade produkter

För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi i Varberg en specialverkstad där alla typer av lyftok och redskap konstrueras, tillverkas, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål. 


Certex ingår Axel Johnson International  – Lifting Solutions.

STOCKHOLM
08-758 00 10
GÖTEBORG
031-50 86 50
MALMÖ
040-22 30 40
JÖNKÖPING
036-35 40 80
VARBERG
0340-64 66 40
SKELLEFTEÅ
08-473 54 56
ÖRNSKÖLDSVIK
08-473 54 70