Senaste jobben

Konstruktör

Om dig

Vi vill att du tidigare har erfarenhet av produktutveckling /konstruktion. Det är en stor fördel om de produkter som du tidigare arbetat med är svetsade konstruktioner
-Du är antagligen högskole- eller civilingenjör med inriktning maskin eller liknande.
-Du trivs med att vara en självgående initiativtagare i en fartfylld organisation med eget ansvar och fokus på produktionseffektiva konstruktionslösningar.
-Du är van vid att leverera mot tuffa tidplaner där ordning och reda är ett måste för dig.
-Erfarenhet av CE-märkning är meriterande eftersom det är krav på samtliga våra produkter.
-Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
-Svenska och engelska i tal & skrift är ett krav.
-Körkort för bil är ett krav

Din profil

Utbildning

Teknik och teknisk industri

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Körkort

B

Dina arbetsuppgifter

Ansvarsområden: -Utifrån kundens önskemål offerera samt ta fram tillverkningsunderlag och teknisk fil. -Verifiera beräkning och konstruktion i enlighet med normer och standarder för att uppfylla maskindirektivet och/eller harmoniserande standarder. -Vara ute hos kund som teknisk expert för att utföra riskanalyser samt ta fram tekniska lösningar. Arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara nyutveckling av kundunik lyftutrustning. I konstruktionsarbetet kommer du, utifrån våra kunders behov, självständigt att konstruera specialprodukter. Då våra kunder till största del kräver specialanpassade lösningar erbjuder arbetet nya tekniska utmaningar i varje projekt. Arbetet kräver en hög grad av tekniskt kunnande och innefattar bland annat hållfasthetsberäkningar, dokumentation, konstruktion i Autodesk Inventor samt granskning av tillverkningsunderlag. I arbetet ingår kundbesök vilket innebär ca 15-20 resdagar om året.

Övrigt

Arbetsplats

Varberg

Ansök här!

Alla jobb

Rss
STOCKHOLM
08-758 00 10
GÖTEBORG
031-50 86 50
MALMÖ
040-22 30 40
JÖNKÖPING
036-35 40 80
VARBERG
0340-64 66 40
SKELLEFTEÅ
08-473 54 56
ÖRNSKÖLDSVIK
08-473 54 70