Produktionsberedare / Teknisk inköpare av svetsade produkter till vårt team i Varberg.

Certex är den ledande leverantören av stållinor och lyftredskap i Europa. Vi är ett distributionsföretag, specialiserat på helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har vi på Certex produkterna och tjänsterna som gör det möjligt. För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi i Varberg en affärsenhet där alla typer av lyftredskap konstrueras, tillverkas, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål. 

Nu söker vi en Produktionsberedare / Teknisk inköpare av svetsade produkter till vårt team i Varberg.

Dina ansvarsområden:

  • Produktionsberedning och planering
  • Inköp av externt tillverkade produkter
  • Auditera externa leverantörer inom och utom Sverige.
  • Agera länk mellan konstruktion och extern leverantör
  • Kommunikationslänk mot våra säljare


Arbetsuppgifter:

Du kommer att bereda svetsade konstruktioner utifrån ritningsunderlaget. Därefter bryta ner artikeln och skapa tillverkningsordrar för tillverkning. Det är därefter viktigt att planera produktion kostnadseffektivt så vi har full beläggning, samt att våra kunder får sina produkter enligt utsatt tid.Inköpsdelen innebär att du utifrån tillverkningsunderlag skriver ramavtal och köper in färdiga produkter. Du kommer även att genomföra audits hos externa leverantörer för att säkerställa att de uppfyller de krav vi ställer på dokumentation och utförande av t.ex. svetsning och spårbarhet.

Din profil:

Vi vill  att du har tidigare erfarenhet från produktionsberedning och gärna inköp av komplett tillverkade produkter. Du har kunskap om svetsade konstruktioner med höga hållfasthetskrav. Då rollen kräver stora krav på efterlevnad av standarder och dokumentation, vill vi att du tidigare har arbetat utifrån ett högt kvalitetsperspektiv i liknande bransch. Du drivs av att arbeta strukturerat med produktionsutveckling och har förståelse och erfarenhet av LEAN.

Du trivs med att vara en självgående initiativtagare i en fartfylld organisation med eget ansvar och fokus på företagseffektiva lösningar. Ordning och reda är ett måste för dig. Vi vill att du har högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande. Svenska och engelska i tal & skrift är ett krav. Resor förekommer. Som medarbetare och kollega är du prestigelös och lösningsorienterad med förmågan att entusiasmera din omgivning.

I denna rekryteringen samarbetar vi med Coast Konsult & Rekrytering.Din ansökan skickar du till pernilla@coastkonsult.se senast den 16/4-2017.

Märk i ämnesraden: Produktionsberedare

Vi behandlar ansökningarna och intervjuar löpande så skicka in ditt cv så snart du kan.

Frågor om tjänsten besvaras av Pernilla Allhage, rekryterare 0722-168400.

Vi ser fram emot din ansökan!

 
STOCKHOLM
08-758 00 10
GÖTEBORG
031-50 86 50
MALMÖ
040-22 30 40
JÖNKÖPING
036-35 40 80
VARBERG
0340-64 66 40
SKELLEFTEÅ
08-473 54 56
ÖRNSKÖLDSVIK
08-473 54 70