Produktionsberedare

Om dig

Vi vill att du tidigare har erfarenhet av produktionsberedning i något affärssystem. Det är en stor fördel om de produkter som du tidigare arbetat med är svetsade konstruktioner
-Du trivs med att vara en självgående initiativtagare i en fartfylld organisation med eget ansvar och fokus på företagseffektiva lösningar.
-Du är van vid att leverera mot tuffa tidplaner där ordning och reda är ett måste för dig.
-Som medarbetare och kollega är du prestigelös och lösningsorienterad med förmågan att entusiasmera din omgivning.
-Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
-Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav

Din profil

Utbildning

Gymnasial utbildning

Dina arbetsuppgifter

Ansvarsområden -Bereda konstruktionsunderlag för intern eller extern produktion -Inköp av komponenter samt externt tillverkade produkter -Kommunicera leveranstider med våra kunder Arbetsuppgifter Utifrån konstruktions ritningsunderlag ska du på bästa sätt planera in tillverkning, internt eller externt, utifrån bekräftat leveransdatum. Inköp av legokomponenter eller kompletta produkter görs av en redan upparbetat leverantörsbas. Allt arbete kommer att göras i vårt affärssystem iScala, där vi ställer krav på att du som sökande har erfarenhet av att arbeta i liknande affärssystem. Kommunikation med våra kunder och leverantörer är viktigt för att säkerställa att vi kan hålla våra leveransdatum, samt att även våra underleverantörer gör det.

Övrigt

Arbetsplats

Varberg

Ansök här!

 
STOCKHOLM
08-758 00 10
GÖTEBORG
031-50 86 50
MALMÖ
040-22 30 40
JÖNKÖPING
036-35 40 80
VARBERG
0340-64 66 40
SKELLEFTEÅ
08-473 54 56
ÖRNSKÖLDSVIK
08-473 54 70