CERTEX återförsäljarsortiment ger dig ett brett utbud av ­kvalitativa ­produkter med ett attraktivt pris, som lämpar sig mycket väl för generellt bruk i de flesta verksamheterna. 


Produktsortimentet bestå i första hand av våra egna produkter under varumärket POWERTEX. Vårt eget sortiment kompletteras av produkter från leverantörer som vi i gruppen har ett nära samarbete med. Allt för att du som återförsäljare ska få ett komplett utbud av lyftprodukter att erbjuda till kunderna. 

I de fall detta inte är tillräckligt för att lösa kundens behov har du ­också möjlighet att erbjuda ­vårt kompletta sortiment av produkter
 

Beställning


Du hittar produkterna i vårt återförsäljarsortiment nedan. Beställning sker alltid från produksidorna märkta med "Återförsäljare", för att du ska få rätt pris. En del av produkterna köps i färdiga förpackningsstorlekar, för dessa gäller priserna i webshopen för förpackningen.

Komplett information om alla produkter finns på länkade produktsidor till vårt ordinarie sortiment. 

Logga in i webshopen för att lägga din beställning. Har du problem med beställningen är du välkommen att kontakta oss på af@certex.se