Erfarenhet

Certex har lång erfarenhet av att leverera lyftutrustning och stållina till underhållningsbranschen. Våra produkter används på flera av landets största teatrar, operor och scener. Våra produkter är inte bara välkända i Sverige utan även i resten av Europa, bland annat anlitades Certex som leverantör av all lyftutrustning under Eurovision Song Contest i Tyskland.

För att möta underhållningsbranschens behov har vi tagit fram en helt unik serie, Blackline. Det som framförallt är karakteristiskt för Blackline är att alla produkter är i ett mattsvartutförande för att de ska vara så diskreta som möjligt.

Våra medarbetare har lång erfarenhet från branschen och besitter expertkunskap som kan hjälpa er att hitta en säker lösning på alla typer av lyft.

Produktutbud

Certex erbjuder kunder inom underhållningsbranschen produkter i Blackline serien. Karakteristiskt för dessa produkter är att alla är i ett mattsvart utförande för att vara så diskreta som möjligt. 

Sök i hela vårt produktutbud, saknar du något eller har frågor tveka inte att kontakta oss.

Tjänsteutbud

Använder ni rätt lyftutrustning? När besiktade ni er lyftutrustning senast? Certex medarbetare besitter stor kunskap inom allt som rör lyft och stållinor. När ni köper lyftutrustning av oss hjälper vi dig att hitta rätt lösning efter era behov. Vi har även ett stort utbud av tjänster som besiktning, utbildning mm.

Kontakta oss

Här kan du kontakta oss med frågor angående underhållningsbranschen.