Trivs du att arbeta med personliga möten och att utmanas tekniskt? Då kan det här vara rollen för dig! Vi söker nu en servicetekniker som kommer att vara Certex expert på plats vid service och underhåll. Du kommer att utgå från Certex kontor i Täby med servicebil och tillbringa dina dagar ute hos kund. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Certex räkning en servicetekniker till Stockholmsområdet.

Certex är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område. I den här rollen som servicetekniker kommer du ha en viktig del i att kontrollera så att kundens lyftprodukter håller rätt kvalitetsstandard. Med din servicebil kommer du kommer att arbeta utifrån en agenda med serviceärenden som du får i början av dagen.

Du kommer att arbeta självständigt eller tillsammans med en kollega ute hos kund. Du har även ditt team om ca 20 personer runtom i Sverige som back-up. Tjänsten innefattar en del resande och ibland även övernattningar.

För att kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa möjliga sätt erbjuds du som nyanställd en gedigen introduktion. Certex är en arbetsplats som värderar tekniskt kompetens, service och bästa kundbemötande högt. Det finns goda möjligheter att påverka och komma med input samt goda chanser att för rätt person växa och utvecklas internt.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker är dina främsta arbetsuppgifter att utföra inspektioner av lyftutrustning och fallskyddsprodukter, riggningsarbete, rope access och fallskyddsmontage. Rollen ställer krav på att du trivs med att arbeta självständigt men även att du trivs med att samarbeta med andra i grupp. Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse som du tillämpar med noggrannhet.

I rollen ingår även att du tar ansvar för administration kopplat till det arbete du utför.

Du kommer till exempel att:

  • Utföra service och inspektion av utrustning.

  • Möta kunder på ett positivt och professionellt sätt.

  • Bedöma befintlig setup hos kunderna och komma med rådgivning och eventuella förbättringsförslag.

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

  • Körkort.

  • Datavana för hantering av olika journal och administrativa system.

  • God förståelse för tidsåtgång och ett sunt ekonomiskt tänkande med kunden i fokus.

Meriterande med:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet av fysiskt arbete, exempelvis som mekaniker, snickare, produktionsarbetare eller motsvarande arbete.

För att passa för den här tjänsten ser vi att du som person är driven, initiativtagande och kan arbeta självständigt för att i samarbete med övriga i serviceorganisationen kunna driva denna satsning framåt. Du skall vara strukturerad, social och se vikten av långvariga kundrelationer. Det är viktigt att du har en känsla för att bibehålla befintliga affärer och utveckla nya hos bolagets kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
Lön: Marknadsmässig.
Placering: Täby, Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Certexs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.