Har du intresse för teknik och erfarenhet av lagerarbete? Då kanske du är rätt person för att bli Mickes nya kollega på vårt lager i Malmö!

Om tjänsten

CERTEX Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har CERTEX produkterna och tjänsterna som gör det möjligt.

Vi söker nu en verkstads- och lagerarbetare som kan komplettera Micke på vår verkstad i Malmö. I tjänsten ingår allt från truckkörning till tillverkning/montering av lyftutrustning med stållina och kätting.

För att kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa möjliga sätt erbjuds du som nyanställd utbildning inom produktion/tillverkning. Certex är en arbetsplats som värderar tekniskt kompetens, service och bästa kundbemötande högt. Det finns goda möjligheter att påverka och komma med input samt goda chanser att för rätt person växa och utvecklas internt.

På kontoret i Malmö jobbar för närvarande sju personer inom sälj, orderhantering, produktion, service och lager.

Vi söker dig

  • Som har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

  • Innehar truckkort och B-körkort.

Meriterande med:

  • Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete.

För att passa för den här tjänsten ser vi att du har ett intresse för teknik och är noggrann i ditt arbete. Du arbetar självständigt för att i samarbete med kollegorna driva arbetet framåt. 

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid tillsvidare, med en inledande provanställning.
Lön: Marknadsmässig.
Placering: Malmö.

Sista ansökningsdag är 2021-06-06, men intervjuer sker löpande. Ansökan sker via Blocket jobb, där du har möjlighet att skicka in ett personligt brev och CV. 

Vid frågor, kontakta Mats Bruér, platschef Malmö, på mats.bruer@certex.se eller 040-22 30 43.