CERTEX Svenska AB är Sveriges ledande leverantör av lösningar inom stållinor, lyftredskap och service. I vilka former lyft än förekommer, har vi på CERTEX produkterna och tjänsterna som gör det möjligt. 

För att kunna matcha de mest komplicerade lyften har vi ett team i Varberg, där olika typer av lyftredskap konstrueras, tillverkas, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter kundernas önskemål. 

  • Älskar du konstruktion?
  • Är du en teknisk, strukturerad lagspelare som vill lösa utmaningar tillsammans med kunderna?
  • Vill du jobba inom en stor koncern med goda värderingar och bra utvecklingsmöjligheter?

Då kommer du att trivas hos oss!

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara nyutveckling av kundunik lyftutrustning

I konstruktionsarbetet kommer du, utifrån kundens behov, att konstruera specialprodukter. Då våra kunder till största del önskar specialanpassade lösningar erbjuder arbetet nya tekniska utmaningar i varje projekt. För att lyckas med uppgiften tror vi att det behövs en hög grad av tekniskt kunnande, då arbetet innefattar bland annat hållfasthetsberäkningar, dokumentation, konstruktion samt granskning av tillverkningsunderlag.

Ansvarsområde

  • Utifrån kundens önskemål ta fram tillverkningsunderlag och teknisk fil. 
  • Verifiera beräkningar och konstruktion i enlighet med normer och standarder. 
  • Medverka på kundbesök som teknisk expert. 

Vem är du? 

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande och har antagligen ett par års erfarenhet av produktutveckling/konstruktion. Du är en positiv lagspelare som också trivs i rollen som självgående initiativtagare. Du är van att arbeta i projektform och du har lätt för att skapa goda relationer. Vi jobbar nära våra kunder i en fartfylld miljö där stor vikt läggs vid eget ansvar och fokus på produktionseffektiva konstruktionslösningar. Erfarenhet av CE-märkning är extra meriterande då det är ett krav på samtliga av våra produkter. För oss är det självklart att du behärskar både svenska och engelska i tal/skrift. Körkort för bil är ett krav.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt tekniska intresse. Du är noggrann, strukturerad, engagerad och bra på att hantera flera parallella projekt. 

Information
Placeringsort: Varberg

För mer information, kontakta affärsområdeschef Joakim Englander på 070-348 40 96.

Ansökan görs med CV och personligt brev/mail till joakim.englander@certex.se.

Sista ansökningsdag är 17 maj 2021.