Specialerbjudande på linröntgen till dig med ziplinebana


Du kan just nu boka linröntgen till fast pris, 18 500 kr per anläggning. I erbjudandet ingår montering av mätutrustning, kontroll av upp till två stållinor (oberoende av längd), analys av resultatet och testprotokoll. Kostnader för resa till och från din anläggning tillkommer.*


 

Kontakta oss för att boka linröntgen

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att boka linröntgen, så hör vi av oss!


 

Så här går det till

Vår tekniker Eric Nordin kommer ut till er anläggning och utför testet direkt i ziplinebanan. Vår mätutrustning monteras på stållinan, i anslutning till åkutrustningen, och kontrollerar stållinan i samband med ett åk nedför banan. Utrustningen är utvecklad för att återge mätvärden med hög noggrannhet även vid mätning i höga hastigheter.

I en anläggning med flera stållinor sker mätningen på samma sätt för respektive lina. Efter att mätningen är utförd och mätvärdena har kontrollerats är testets aktiva del slutförd. Analys av mätvärdena sker efter slutförd mätning och du som kund får ett testprotokoll som visar eventuell korrosion, trådbrott eller indikationer på skador i stållinan.


* Utöver det fasta priset tillkommer kostnader för resor för vår servicetekniker. Vi försöker att boka flera besök i samma region för att minska resekostnaden och lämnar alltid offert på totalkostnaden innan du gör din slutgiltiga bokning.