CERTEX är det globala företaget med lokal närvaro.

Hos oss finns möjligheten att arbeta med allt från produktion till ekonomi. Vi finns på flera orter i Sverige, med både större kontor där vi har både försäljning och produktion, men också mindre enheter med säljare som utgår från hemmakontor runt om i landet. I Varberg har vi också ett kontor som fokuserar på kundanpassade produkter, där vi har ett projektinriktat team med konstruktörer. 

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu är du alltid välkommen att kontakta oss med en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av kompetent personal. Skicka ett ditt CV och personliga brev till career@certex.se och berätta vad du kan tillföra till CERTEX.

Operations manager

Brinner du för effektiva flöden med kunden i centrum? Trivs du i en central roll med många kontaktytor? Är du bra på att leda och motivera andra? Vill du vara med och förändra en 100-årig historia? Då tror vi att du skulle passa perfekt som vår nya Operations Manager. Klicka för att läsa mer.

Utesäljare, Göteborg

Har du erfarenhet av försäljning och drömmer om att självständigt driva egna affärer där du bygger långsiktiga samarbeten med dina kunder? Är det även viktigt för dig att ha en flexibel roll där du själv får planera och driva ditt arbete framåt utifrån dina preferenser? Nu söker vi en utesäljare till Certex där du får möjligheten att arbeta med ett brett produktsortiment och stor kundportfölj med framstående tillverkare i Sverige. Klicka för att läsa mer.