CERTEX är det globala företaget med lokal närvaro.

Hos oss finns möjligheten att arbeta med allt från produktion till ekonomi. Vi finns på flera orter i Sverige, med både större kontor där vi har både försäljning och produktion, men också mindre enheter med säljare som utgår från hemmakontor runt om i landet. I Varberg har vi också ett kontor som fokuserar på kundanpassade produkter, där vi har ett projektinriktat team med konstruktörer. 

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu är du alltid välkommen att kontakta oss med en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av kompetent personal. Skicka ett ditt CV och personliga brev till career@certex.se och berätta vad du kan tillföra till CERTEX.

Servicetekniker, Stockholm

Certex Svenska AB behöver utöka serviceorganisationen och vi söker därför efter en servicetekniker till Stockholmsområdet. Klicka för att läsa mer.

Ekonomichef

Har du en kvalificerad erfarenhet inom redovisning/financial control i kombination med en vilja och naturliga fallenhet för att arbeta med mer verksamhets- och affärsnära frågor, då har du en mycket bra grundplåt. Och har du även rätt mind-set och personlighet för rollen som Ekonomichef hos Certex, då kan du ta dig väldigt långt i denna rekryteringsprocess!  Klicka för att läsa mer.