Transport

CERTEX erbjuder produkter och tjänster för transportindustrin. Att välja rätt produkter för surrning och att använda dem på rätt sätt är avgörande för en säker transport av gods på våra vägar, hav och järnvägar – vi hjälper dig att hitta rätt lösning! 


För att du ska kunna fokusera på din verksamhet erbjuder vi en helhetslösning inom lyft, fallskydd och service. Genom att hitta rätt produkter för din verksamhet ger vi dig de bästa möjliga förutsättningarna. Produkterna är dock inte allt, utan en kräver också kunskap om hur de används och hur de löpande inspekteras för att bibehålla säkerheten. Vår helhetslösning innefattar därför även utbildning och service – från installation till löpande inspektion och underhåll.

 

Tjänster och produkter för transportbranschen


Vi har ett stort sortiment av produkter för transportindustrin. I vårt utbud av lastsäkring hittar du olika typer av bandsurrning/spännband, kättingsurrning och sjöfartssurrning. Vi har även bärgningsprodukter och lastsäkringstillbehör. För att förenkla dina lyft erbjuder vi också olika varianter av lyftok, bland annat kryssok och containerlyftok

 

Lär dig mer


Våra artiklar ger dig mer information om lyft och fallskydd. Nedanstående artiklar tror vi kan vara extra intressanta för dig inom transportbranschen. Du hittar alla våra artiklar under vår supportsida. 

Teknisk beskrivning lastsurrning
Här hittar du teknisk beskrivning för lastsurrning. Detta är ett arkivmaterial, som är under uppdatering.
Mer om LASTSURRNING

Vet du skillnaden mellan WLL, SWL och MBL?
Det finns många termer att hålla reda på inom lyft och det gäller att veta vad de betyer för att göra ett säkert val av lyftutrustning. Vi hjälper dig att reda ut skillnaden mellan några av begreppen.

Mer om BEGREPP

Dimensionering av kättingredskap
Här hittar du belastningstabell för kättingredskap och annan viktig information du behöver vid dimensionering av kättingredskap, så som längdtoleranser och reduktion av maxlast vid skarpa hörn.


Mer om KÄTTING

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för ditt behov inom lyft och fallskydd. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss!