Våra kunder köper inte lyftutrustning för att det är deras största hobby och intresse. 
Våra kunder köper lyftutrustning för att kunna flytta saker från A till B. 

Oftast är de "sakerna" som ska flyttas  inga små saker, utan tunga, komplexa konstruktioner med en tyngdpunkt som inte alls ligger i föremålets centrumpunkt.

På Certex tycker vi att våra kunder ska fokusera på sin core business och leverera rätt produkter och tjänster till sina egna kunder på bästa tänkbara sätt. När det innebär att stora eller tunga föremål måste flyttas eller transporteras, så finns vi på Certex där för att hjälpa till. Vi har kunskapen, tjänsterna och produkterna för att göra varje lyft så enkelt, smidigt och säkert som möjligt.

Våra medarbetare har många års erfarenhet av lyft av alla de slag, och erbjuder dig som kund den bästa mixen av produkter och tjänster för att genomföra dina lyft. Det är det som vi kallar The Lifting KnowHow. 2014 fyllde Certex Svenska 110 år, så vi har hunnit med en del lyft på vägen som gör att vi stolt kan säga att vårt Lifting KnowHow har en en gedigen bas att utgå ifrån, och varje år blir den lite större!

Trots vårt omfattande sortiment av produkter för lyft och last så behövs det ibland något alldeles extra - det är därför vi har en avdelning specifikt inriktade på att skapa skräddarsydda lösningar för varje kund. Kan vårat standardsortiment inte lyfta dina grejer, så ser våra ingenjörer till att konstruera och producera något som kan det!

Välkommen till Certex!