CERTEX – det globala företaget med lokal närvaro

Hos oss finns möjligheten att arbeta med allt från produktion till ekonomi. Vi finns på flera orter i Sverige, med både större kontor där vi har både försäljning och produktion, men också mindre enheter med säljare som utgår från hemmakontor runt om i landet. I Varberg har vi också ett kontor som fokuserar på kundanpassade lösningar, där vi har ett projektinriktat team med konstruktörer. 

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu är du alltid välkommen att kontakta oss med en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av kompetent personal. Skicka ett ditt CV och personliga brev till career@certex.se och berätta vad du kan tillföra till CERTEX.

Konstruktör, Varberg

Älskar du konstruktion och är en teknisk, strukturerad lagspelare som vill lösa utmaningar tillsammans med kunderna? Då kommer du att trivas hos oss!

Orderadministratör, Stockholm

Vill du arbeta för ett bolag som är mitt i en spännande digitaliseringsresa? Trivs du i en platt organisation och vill arbeta i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som junior orderadministratör hos CERTEX Svenska AB vara något för dig.

Verkstads-/lagerarbetare, Malmö

Har du intresse för teknik och erfarenhet av lagerarbete? Nu söker vi en kollega till Micke på vår verkstad i Malmö.

Servicetekniker, Stockholm

Trivs du att arbeta med personliga möten och att utmanas tekniskt? Då kan det här vara rollen för dig! Vi söker nu en servicetekniker som kommer att vara CERTEX expert på plats hos kund gällande service och underhåll. Du kommer att utgå från CERTEX kontor i Täby. Klicka för att läsa mer.