VÅRA MEDARBETARE ÄR VÅR STÖRSTA STYRKA

CERTEX mest värdefulla tillgång är våra medarbetare. Det är vårt gemensamma engagemang och vår samlade kompetens som har skapat den arbetsplats vi är idag. En arbetsplats där vi kan utvecklas och känna stolthet över vad vi gemensamt åstadkommer.

Om du vill bli en del av vårt team kan vi erbjuda dig en arbetsplats där din erfarenhet och kompetens gör skillnad. Vi kommer ständigt arbeta för att ge dig de förutsättningar som du behöver för att lyckas i ditt arbete, både individuellt och tillsammans med andra.


JUST NU SÖKER VI

 

KONSTRUKTÖR 

Brinner du för konstruktion och teknik? I tjänsten som konstruktör bör du ha en hög grad av tekniskt kunnande och gilla att lösa tekniska utmaningar tillsammans med dina kollegor och kunder, då varje projekt hos oss är unikt.

Läs mer

 


 

VERKSTAD- & LAGERARBETARE

Har du intresse för teknik och erfarenhet av lagerarbete? I tjänsten som verkstads- och lagerarbetare får du en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att köra truck samt tillverka och montera lyftutrustning med stållina och kätting.  

Läs mer 

 


 

INNESÄLJARE

Tycker du om att hjälpa kunder och att överträffa deras förväntningar? Som innesäljare är din primära uppgift att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Att du uppskattar att samarbeta är en stor fördel, då du kommer att driva projekt tillsamman med våra utesäljare och ha kontinuerlig kontakt med kollegor och leverantörer. 

Läs mer 


 

 

TRÄFFA NÅGRA AV OSS


BLI EN AV OSS

Vi erbjuder en varm och trevlig arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Om du vill bli en av oss, men det inte finns en ledig tjänst som passar din profil,
är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi kommer då att
kontakta dig, när vi behöver en ny kollega med din erfarenhet.

Skicka din ansökan till career@certex.se