VÅRA MEDARBETARE ÄR VÅR STÖRSTA STYRKA

CERTEX mest värdefulla tillgång är våra medarbetare. Det är vårt gemensamma engagemang och vår samlade kompetens som har skapat den arbetsplats vi är idag. En arbetsplats där vi kan utvecklas och känna stolthet över vad vi gemensamt åstadkommer.

Om du vill bli en del av vårt team kan vi erbjuda dig en arbetsplats där din erfarenhet och kompetens gör skillnad. Vi kommer ständigt arbeta för att ge dig de förutsättningar som du behöver för att lyckas i ditt arbete, både individuellt och tillsammans med andra.


JUST NU SÖKER VI

 

KONSTRUKTÖR 

Brinner du för konstruktion och teknik? I tjänsten som konstruktör bör du ha en hög grad av tekniskt kunnande och gilla att lösa tekniska utmaningar tillsammans med dina kollegor och kunder, då varje projekt hos oss är unikt.

Läs mer

 


 


VERKSTADS- OCH LAGERARBETARE

Har du intresse för teknik och har erfarenhet av lagerarbete? Då kanske du är rätt person för att bli vår nya kollega på vårt lager i Malmö! I tjänsten som verkstads- och lagerarbetare ser vi att du är noggrann i ditt arbete och har intresse för kundservice, då du även kommer att arbeta som servicetekniker ute hos kund. 

Läs mer

 


 

SERVICETEKNIKER, STOCKHOLM

Är du vår nya servicetekniker? I tjänsten som servicetekniker arbetar du med inspektion av lyftutrustning och fallskyddsprodukter. Du tycker du om att arbeta självständigt, har ett tekniskt intresse och en god samarbetsförmåga.

Läs mer

 

TRÄFFA NÅGRA AV OSS


BLI EN AV OSS

Vi erbjuder en varm och trevlig arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Om du vill bli en av oss, men det inte finns en ledig tjänst som passar din profil,
är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi kommer då att
kontakta dig, när vi behöver en ny kollega med din erfarenhet.

Skicka din ansökan till career@certex.se