Våra kunder köper inte lyftutrustning för att det är deras största hobby och intresse, utan för att de har ett behov av att lyfta något - statiskt eller för förflyttning. 

På Certex tycker vi att våra kunder ska fokusera på sin core business och leverera rätt produkter och tjänster till sina egna kunder på bästa tänkbara sätt. Vi har kunskapen, tjänsterna och produkterna för att göra varje lyft så enkelt, smidigt och säkert som möjligt. Tillsammans med våra kunder tar vi fram den lösning som passar vid varje specifikt tillfälle. Det kan vara allt från tynga lyft på flera ton till att lyfta betydligt lättare föremål, som lampskärmarna i konstinstallationen på Odenplans pendeltågstation. Tack vare vår breda kunskap inom lyft och det hantverk i form av till exempel handsplitsning som kan behövas för att en stållina ska komma till sin rätt kan vi också hjälpa dig med de uppdrag som tycks omöjliga från början. 

Våra medarbetare har många års erfarenhet av lyft av alla de slag, och erbjuder dig som kund den bästa mixen av produkter och tjänster för att genomföra dina lyft. Det är det som vi kallar The Lifting KnowHow. 2014 fyllde Certex Svenska 110 år, så vi har hunnit med en del lyft på vägen som gör att vi stolt kan säga att vårt Lifting KnowHow har en en gedigen bas att utgå ifrån, och varje år blir den lite större.

Trots vårt omfattande sortiment av produkter för lyft och last så behövs det ibland något alldeles extra - det är därför vi har en avdelning specifikt inriktade på att skapa skräddarsydda lösningar för varje kund. Kan vårat standardsortiment inte lyfta dina grejer, så ser våra ingenjörer till att konstruera och producera något som kan det.

Kontakta oss så hjälper vi dig med helhetslösningar till dina lyft.