CERTEX erbjuder, tillsammans med dotterbolaget Klätterteknik, flertalet utbildningar inom lyft och fallskydd. Vi har både grundläggande utbildning i användning av lyftanordningar och lyftredskap eller fallskydd och avancerade utbilningar, som IRATA steg 1 till 3. Våra utbildningar kan hållas hos er, eller i någon av våra lokaler - vi anpassar oss efter det som passar er och utbildningen bäst.

Under de tre decennier då vi på CERTEX har genomfört säkerhetsutbildningar i lyft med kranar, traverser, truckar, liftar och arbete på hög höjd har vi kunnat se och konstatera en positiv utveckling i vårt land vad gäller allvarliga olyckor på våra arbetsplatser. Visst har antalet dödsolyckor pendlat i antal över åren, men trenden har varit att dessa fruktansvärda händelser statistiskt sett har minskat. 

Vi erbjuder utbildningar inom tre områden: lyft, fallskydd och yrkesklättring. Klicka på kategorierna nedan för att se vårt kompletta kursutbud inom respektive område. Bokning av utbildning sker via klatterteknik.se. Du kan också kontakta oss för bokning eller vid eventuella frågor.

LYFT
FALLSKYDD
YRKESKLÄTTRING

Beställ utbildningsintyg

Har du tappat bort ditt utbildningsintyg? Klicka på knappen till höger och fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig.