CERTEX erbjuder, tillsammans med Klätterteknik, flertalet utbildningar inom lyft och fallskydd. Vi har både grundläggande utbildning i användning av lyftanordningar och lyftredskap eller fallskydd och avancerade utbilningar, som yrkesklättring enligt IRATA, från grundkurs till säkringsledare. Våra utbildningar kan hållas hos er, eller i någon av våra lokaler - vi anpassar oss efter det som passar er och utbildningen bäst.

Under de tre decennier då vi på CERTEX har genomfört säkerhetsutbildningar i lyft med kranar, traverser, truckar, liftar och arbete på hög höjd har vi kunnat se och konstatera en positiv utveckling i vårt land vad gäller allvarliga olyckor på våra arbetsplatser. Visst har antalet dödsolyckor pendlat i antal över åren, men trenden har varit att dessa fruktansvärda händelser statistiskt sett har minskat. 

Vi erbjuder utbildningar inom tre områden: lyft, fallskydd och yrkesklättring. Klicka på kategorierna nedan för att se vårt kompletta kursutbud inom respektive område. Bokning av utbildning sker via klatterteknik.se. Du kan också mejla direkt till training@certex.se för bokning eller vid eventuella frågor.

Beställ utbildningsintyg

Har du tappat bort ditt utbildningsintyg? Klicka på knappen till höger och fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig.