CERTEX erbjuder olika typer av service och inspektion av lyftredskap och fallskydd, inom flera olika branscher. Vårt mål är att ge dig som kund en säker arbetsplats och medverka till att uppfylla de krav som myndigheterna ställer på er som företag.

Du som arbetsgivare och ägare av lyftredskap och fallskydd måste följa gällande lagar och regler. Detta innefattar att du måste se till att din utrustning underhålls och inspekteras. Våra servicetekniker finns runt om i Sverige och kommer ut till dig som kund för att utföra inspektion och fortlöpande tillsyn på lyftutrustning. Du kan även lämna in din utrustning till våra verkstäder. Allt för att du och dina medarbetare ska kunna känna er trygga på jobbet. 


 

Vi erbjuder:

Fortlöpande tillsyn

Våra servicetekinker finns runtom i Sverige och kommer ut till dig som kund för att utföra inspektion och fortlöpande tillsyn på dina lyftredskap och fallskyddsutrustning.

Läs mer

Provdragning

I vår verkstad i Täby erbjuder vi provdragningar för validering av dina egna lyftredskap. Vi genomför även tester samt kvalitetskontroller av leverantörers produkter.

Läs mer 

Underhåll & reparationer

Vi erbjuder underhåll och reparationer på plats i våra verkstäder. Genom att lämna in din utrustning hos oss får du snabb och effektiv service.


Läs mer 

Installation

Våra experter utför kvalificerad installation av stållinor och fallskyddssystem inom alla branscher, från stora till små projekt.


Läs mer 


 

Boka din service

Kontakta oss för att boka service för lyftredskap, fallskydd eller kran, så återkommer vi!