Nyheter

Upptäck vårt eget produktsortiment från POWERTEX

CERTEX eget varumärke POWERTEX erbjuder dig som kund ett brett sortiment av produkter inom lyft och fallskydd. Utifrån vårt KnowHow har vi tagit fram ett produktsortiment som håller hög standard inom säkerhet, funktion och kvalitet, som möte alla de krav som ställs på marknaden.

Publicerad av:

Är du redo för årets båtupptagning?

Hösten är här och det är hög tid för båtupptagning. För att kunna göra ett säkert lyft, både för båt, utrustning och personer runt omkring, krävs rätt lyftutrustning – den hittar du hos oss!

Publicerad av:

Nya produkter från POWERTEX

Nu lanserar vi ytterligare nyheter i POWERTEX-familjen! Sortimentet utökas med tre lyftprodukter i aluminium, två kättingblock och en lintalja i kompakt design 

Publicerad av:

Containerlyftok för effektivitet och säkerhet

Att kombinera erfarenhet och kunskap med vårt sortiment av produkter till den bästa möjliga lyftlösningen är något vi dagligen gör för våra kunder. När vi ställdes inför utmaningen att hitta ett bättre sätt att lyfta containrar resulterade det i en innovativ lösning som både effektiviserade arbetet och ökade säkerheten.

Publicerad av:

Vi önskar dig en härlig sommar

Vi på CERTEX önskar er alla en härlig sommar! Våra försäljningskontor har öppet hela sommaren för att hjälpa dig att ta fram de bästa lyftlösningarna för din verksamhet.

Publicerad av: