Nyheter

Helhetslösning med säkerhet i fokus

Lyftredskap och fallskydd används dagligen på Sveriges arbetsplatser – och användandet medför risker. Att hålla koll på de regler som gäller för lyft och fallskydd kan vara svårt och att dessutom själv hantera inspektion av redskapen upplevs tidskrävande. Läs mer om hur du med CERTEX som partner inom lyft och fallskydd kan förenkla arbetet och känna dig säker på din arbetsplats.

Semestertider, men Certex har öppet

Det är juli och semestertider, men vissa lyft kan inte vänta. Självklart har vi öppet även under sommaren och hjälper dig att hitta rätt lyftlösning. Nedan hittar du öppettiderna till våra kontor.

Publicerad av: Clara Carlberg

Effektivisera din verksamhet med yrkesklättring

Visste du att yrkesklättring kan användas inom en stor bredd av områden? Vårt team kan hjälpa dig inom allt från bygg och anläggning till industri och tunga lyft. Läs mer här.

Publicerad av: Frida Brink

Nya produktsidor på hemsidan

Har du sett att vi har gjort en uppfräschning av våra produktsidor här på hemsidan? Produkterna finns kvar precis som vanligt, men sidorna har fått ett nytt utseende – både kategorisidorna och produktinformationen. Här kan du se vilka förbättringar som har skett!

Publicerad av: Emma Max