Nyheter

Nyhet! Kättingblock från Elephant

För dig som har höga krav på dina lyftredskap lanserar vi nu våra nya modeller av kättingblock från japanska Elephant. Med snabblyftblocket C21 och spaklyftblocket YA får du robusta kvalitetsblock i kompakt och lätt konstruktion.

Publicerad av:

Boka onlinemöte!

Just nu påverkas vi alla av coronakrisen och de restriktioner som införs i landet och globalt. Vi på CERTEX håller öppet som vanligt och vill fortsätta att ge dig som kund så bra service som möjligt. Därför kan du nu boka ett onlinemöte med en av våra säljare, för att få hjälp med dina lyftproblem och tips om produkter som kan effektivisera din verksamhet.

Publicerad av:

Träffa oss på Underhållsmässan 2020

10-13 mars är det återigen dags för Underhållsmässan i Göteborg. Vi på CERTEX är på plats, du hittar oss i monter B10:21. Nytt för i år är våra miniutbildningar i montern, där du kommer att kunna lära dig mer om några av våra produktområden. Har du till exempel koll på hur din kran mår? Vilken lyftredskap du ska välja i vilken situation? Eller vad du behöver tänka på när det gäller fallskydd?

Publicerad av:

Hållbarhetsarbete som ger global effekt

CERTEX har sedan lång tid tillbaka fokuserat på att driva en hållbar och långsiktig verksamhet. Under hösten 2019 certifierades miljöledningssystemet enligt ISO 14001 och nya hållbarhetsmål implementerades. Med fokus på fem huvudområden och med ambitiösa handlingsplaner för respektive område, ger hållbarhetsarbetet även effekter långt in hos företagets underleverantörer.

Publicerad av: