Nyheter

Nu är vi ett bolag!

Från 1 januari är CERTEX och Klätterteknik ett bolag, som nu samlas under namnet CERTEX. Med vår produkt- och tjänsteexpertis under ett tak blir CERTEX nu en ännu tydligare partner inom helhetslösningar för industrin.

Publicerad av:

Vi på CERTEX önskar god jul!

Vi på CERTEX önskar dig en god jul och ett gott nytt år! Vårt team finns på plats även under mellandagarna, för att hjälpa dig med dina lyftlösningar. Se våra öppettider under jul och nyår.

Publicerad av:

CERTEX ger julgåva till Barncancerfonden

Den bästa julklappen vi kan ge är omtanke. Det ger vi på CERTEX till våra kunder genom en julgåva till Barncancerfonden – för att barn och cancer inte hör ihop.

Publicerad av:

CERTEX och Klätterteknik blir ett bolag

Nu tar CERTEX och Klätterteknik ytterligare ett steg på den gemensamma resan. Från årsskiftet fusioneras bolagen till ett gemensamt bolag, med ett komplett produkt- och tjänsteerbjudande inom lyft, stållinor och fallskydd samt service, utbildning och industriklättring.

Publicerad av:

Krandagarna 2020 – CERTEX med som föreläsare

Årets Krandagar från Kiwa hålls helt digitalt. Den 19 november kan du delta på årets webbinarier, som sänds live på nätet. Vi på CERTEX är med och pratar om linröntgen – vad det är, varför det ger dig en ökad säkerhet och hur det kan vara en vinst både ekonomiskt och miljömässigt. 

Publicerad av: