Din globala Renewables partner

Vi täcker Europa, USA, Australien & Kina

CERTEX Renewables Division

Vår Renewables Division har lång erfarenhet av att tillhandahålla verktyg, produkter och tjänster till ledande operatörer och tillverkare inom vind- och förnybar energi. Tack vare vår stora Lifting Solutions Group har vi tillgång till produktionsanläggningar på mer än 100 platser i Europa, USA, Australien och Kina.

Vi erbjuder kundanpassade och standardlyftverktyg, stållinor, kranar, fallskyddsutrustning och mycket mer. Vi erbjuder även tjänster som belastningsprovning, underhåll och serviceinspektioner. När du behöver en speciallösning är våra ingenjörer experter på att designa kundanpassade lyftverktyg av högsta kvalitet utifrån dina behov.
 

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S
 


 

Lifting products

Produkter inom lyft

Vi erbjuder ett brett sortiment av lyftprodukter från världens ledande tillverkare inklusive våra egna produktvarumärken. Vi erbjuder även uthyrning av lyftredskap.

Till vårt produktsortiment

Customized lifting product

Specialprodukter

Våra ingenjörer är experter på att designa och konstruera kundanpassade lyftverktyg och lösningar. Vi kan lösa de svåraste lyftutmaningarna.


Läs mer om specialprodukter​​​​​​

On-Site Engineering - Wind Turbine

On-Site service 

CERTEX Renewables erbjuder lagstadgade inspektioner på plats av lyftutrustning, LOLER- och PUWER-inspektioner och mycket mer.


Läs mer om vår service

Quality

Certifierad partner

CERTEX Renewables är en pålitlig partner och vi kompromissar inte när det gäller kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet.Läs mer om våra certfikat


Vill du veta mer?

Se eller ladda ner vår broschyr för mer information om CERTEX Renewables Division.

CERTEX Renewables brochure


Vad kan vi hjälpa dig med?

Skicka ett meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt.