Om CERTEX Svenska AB

Ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service

CERTEX Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har vi på CERTEX produkterna och tjänsterna som gör det möjligt. Stållinor är vår huvudprodukt, som vi sedan kompletterat med cirka 7 000 andra lyftrelaterade produkter för att täcka de flesta lyftbehov direkt från hyllan. I de fall våra lagerförda produkter ändå inte räcker till, tar vi hjälp av vårt europeiska nätverk av systerbolag och leverantörer för att hitta rätt produkt för ett specifikt lyft. 

CERTEX Svenska AB har en lång historia på den svenska marknaden och grundades redan 1904. Sedan 2005 är vi en del av Axel Johnson-koncernen, där vi tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Lifting Solutions

Vi värdesätter lokal närvaro

Våra försäljningskontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi har också lokala säljare runt om i landet. Du hittar alla våra lokala säljare under Kontakta oss. För att kunna erbjuda en heltäckande service i Sverige har vi också ett nätverk av servicebussar med tekniker som kommer till dig som kund och utför service och inspektion av dina produkter på plats i din unika arbetsmiljö. Våra kontor är specialister på den lokala marknaden och anpassar sortimentet av produkter efter vilka behov som finns hos de lokala kunderna. Vårt Lifting KnowHow, våra produkter och tjänster finns här för dig, oavsett om du är i Malmö eller i Luleå.
 


 

Helhetslösningar

På CERTEX fokuserar vi på att hjälpa våra kunder att leverera rätt produkter och tjänster på bästa sätt. Med vår expertis och vårt sortiment gör vi varje lyft enkelt, smidigt och säkert. Tillsammans med våra kunder hittar vi den bästa lösningen för varje tillfälle. Läs mer om helhetslösningar eller kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy lösningen som passar just dig och din verksamhet.

 

 

Kundanpassade produkter

För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi ett konstruktionsteam i Varberg, där alla typer av lyftok och redskap konstrueras, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål. Du kan läsa mer om våra specialprodukter här, eller kontakta våra säljare för mer information.

En del av något större 

24 bolag, +100 servicecenter

En del av Lifting Solutions Group

Som en del av Axel Johnson Internationals affärsområde Lifting Solutions ingår CERTEX Svenska i en grupp om 24 bolag runt om i Europa, som alla är specialiserade på lyftutrustning. I varje land finns ett lokalt nätverk av serviceenheter och servicebussar med lång erfarenhet och tillgång till expertis från lyftexperter i hela Europa. Detta ger oss en bredd, både gällande produkter och kunskap, och en unik möjlighet att erbjuda den bästa lösningen för varje kundbehov. 

19 länder

24 bolag

1500 anställda

Läs mer

 


 

Hållbarhet

Vi på CERTEX är övertygade om att hållbarhet är nyckeln till ett framtidssäkrat företag. Läs om hur vi arbetar mot en mer hållbar framtid.

Kvalitet

På CERTEX har vi en uttalad kvalitetspolicy. Vi arbetar dagligen med att förbättra vårt arbete och våra produkter, för att tillmötesgå våra kunders krav och önskemål. Läs mer och ladda ner vår kvalitetspolicy.

Lifting KnowHow 

Med fokus på expertis, kvalitet, säkerhet och service skapar vi de bästa lyftlösningarna för dig som kund. Det, tillsammans med din kunskap, gör att vi kan uppnå säkra lyft och sträva efter att minska antalet lyftrelaterade olyckor på svenska arbetsplatser. Vi kallar det The Lifting KnowHow.