Hos oss på CERTEX jobbar personer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetensområden. Vissa har varit här länge och andra är nya i branschen. Här kan du möta några av våra medarbetare, läsa om vad de har för dagliga utmaningar och varför de valt att jobba hos oss.


Konstruktör med thaiboxning i fokus
Adam Johansson är konstruktör och projektledare på CERTEX. Läs mer om Adams mest minnesvärda projekt, vad som är bäst med att jobba på CERTEX och hur thaiboxningen gör att han blir en bättre konstruktör.

”Vårt jobb är bokstavligt talat livsviktigt”
Våra servicetekniker finns från norr till söder och besöker dagligen kunder runt om i landet för att inspektera, underhålla och reparera lyftredskap och fallskydd. En av dem är Dennis Jensen, som här berättar om en dag på jobbet och hur han arbetar för att öka säkerheten hos våra kunder.

Passion, arbetsglädje och utveckling
Henrik Olausson, resande säljare och OA för specialprodukter, har arbetat på CERTEX i över två decennier. Med sin långa erfarenhet har Henrik flera minnesvärda projekt. Läs mer om dessa och vad han tycker är det bästa fördelarna med att jobba på CERTEX.

Säljare som brinner för säkerhet och service
Vår säljare Johan Holmström har en livslång erfarenhet av lyft- och kranverksamhet. Hos oss är han passionerad om att dela med sig av sin kunskap för att skapa säkra arbetsplatser. Han fokuserar på att lyssna på våra kunders behov och erbjuda lösningar som tar hänsyn till hållbarhet, produktion och lönsamhet.