CertMax+ är Certex system som används för att hantera produkter och utrustning som kräver kontroll, inspektion och uppföljning, till exempel stroppar, schacklar och annan lyftutrustning.

Med CertMax+ kan företag hålla en hög säkerhetsnivå på ett snabbt och effektivt sätt. Systemet stödjer identifiering genom RFID (Radio Frequency Identification) av den utrustning företaget önskar ha översikt över. Även identifiering genom användning av streckkoder eller manuella ID-nummer är möjlig i systemet. Dessutom har du access till CertMax+ via valfri webbläsare, iPad, iPhone och Android – dygnet runt.

Genom CertMax+ får du tillgång till status på utrustningen – godkänd eller inte godkänd till exempel. CertMax+ ger dig också tillgång till utrustningens alla tillsynsrapporter och certifikat. Allting finns online 24 timmar om dygnet.

Bruksanvisningar för den registrerade utrustningen är också tillgänglig i systemet. Med CertMax+ har du access till dina dokument och certifikat via valfri webbläsare, iPad, iPhone, Android eller handdator. Alltså, inget mer letande. Med hjälp av en RFID-läsare behöver du inte heller mata in ID-nummer för hand utan kan scanna utrustningen och snabbt få fram dess information.

Kontakta ditt närmaste Certex kontor för mer information om CertMax+

För närvarande kan denna produkt inte läggas till i onlineförfrågan. Vänligen kontakta oss.

Ladda ned CAD-fil

Ladda ned CAD-fil genom att välja önskad produkt i tabellen ovan och önskat format i rullisten nedan. Klicka på "Hämta CAD". När mätaren har nått 100% kan du klicka på ikonen för att ladda ned filen. Observera att CAD-filer endast finns tillgängliga om ikonen till höger i tabellen ovan är färgad.

Hämta CAD
Ladda ned