CERTEX erbjuder en komplett helhetslösning för dina lyft – både över och under kroken. Med ett stort urval av kranar för lyft upp till 400 ton, siktar vi högre än någonsin för att hitta rätt lösning till dina specifika lyftbehov.


CERTEX har ett brett utbud av industrikranar riktade till alla branscher. Sortimentet består av ett flertal olika typer av standardkranar, men vi kan även hjälpa dig som kund att konstuera en kran anpassad för dina behov och din verksamhet. Tillsammans med vårt konstruktionsteam kan vi även tillverka lyftok för ditt specifika lyft, vilket gör att CERTEX kan erbjuda dig en komplett skräddarsydd lösning.

GH Cranes & Components

GH Cranes & Components är ett spanskt familjeföretag med över 60 år i branchen. Företaget är ett av Europas ledande företag inom krantillverkning och levererar kranar till mer än 70 länder runt om i världen. Sedan 2019 är vi på CERTEX huvuddistributör.

GH har ett brett sortiment av produkter, som utformas med fokus på pålitlighet, säkerhet, hållbarhet, pris och minimalt underhåll. Produkterna leverereras också med standardkomponenter, som gör det enkelt att hitta reservdelar.

Kontakta vårt kranteam

CERTEX har ett brett utbud av industrikranar riktade till alla branscher. Vi kan hjälpa dig med allt från lättare lyft till förflyttning av last på upp till 400 ton. Våra kranar finns i standardutförande eller helt anpassade efter dina förutsättningar. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta den bästa lyftlösningen för just dina behov!