Nu lanserar vi på CERTEX Svenska vår nya produktserie – industrikranar från GH Cranes & Components. Med ett stort urval av kranar för lyft upp till 400 ton, kommer vi att kunna sikta högre än någonsin för att hitta rätt lösning till dina specifika lyftbehov. Kranarna från GH Cranes har erbjudits den internationella marknaden i många år. När de nu kommer till Sverige är vi på Certex huvuddistributör.

Helhetslösningar

Vi på CERTEX har över 100 års erfarenhet av att leverera helhetslösningar inom lyft. Med vårt nya sortiment av kranar kan vi tillsammans med våra över 7000 övriga lyftartiklar ge dig som kund en komplett lyftlösning - både över och under kroken.

Kranutbudet består av ett flertal olika typer av standardkranar, men vi kan även hjälpa dig som kund att konstuera en kran anpassad för dina behov och din verksamhet. Tillsammans med vårt konstruktionsteam kan vi även tillverka lyftok för ditt specifika lyft, vilket gör att CERTEX kan erbjuda dig en komplett skräddarsydd lösning.

GH Cranes & Components

GH Cranes & Components är ett spanskt familjeföretag med över 60 år i branchen. Företaget är ett av Europas ledande företag inom krantillverkning och levererar kranar till mer än 70 länder runt om i världen. 

GH har ett brett sortiment av produkter, som utformas med fokus på pålitlighet, säkerhet, hållbarhet, pris och minimalt underhåll. Produkterna leverereras också med standardkomponenter, som gör det enkelt att hitta reservdelar.

Vårt kranteam

Ove Wetterskog
Säljare/Projektledare region mitt
073-067 00 37
ove.wetterskog@certex.se

Peter Vavik
Säljare region norr
070-292 88 46
peter.vavik@certex.se

Patrik Rydebrandt
Säljare region syd
072-700 11 35
patrik.rydebrandt@certex.se

Du hittar kontaktuppgifter till alla våra kontor under kontakta oss.

Vill du bli kontaktad?

Klicka på "Intresseanmälan" och fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig inom kort!

Produkter
Broschyr