CERTEX mobila portalkranar ger dig en robust och flexibel lösning för lyft och förflyttning av laster på upp till 400 ton. 


En kran med hög flexibilitet

Med en mobil portalkran får du fördelarna med en portalkran i en mobil lösning som ger en ännu högre flexibilitet. Med en kran på hjul ges möjlighet till förflyttning av laster inom alla olika typer av branscher.

Med en mobil portalkran får du en robust konstruktion, som samtidigt är enkel att använda och hantera samt lätt att underhålla. Det gör att de passar mycket bra inom prefab-industrin och logistikutrymmen utomhus.

De mobila portalkranarna finns med el- elller dieselmotor.

En helhetslösning

CERTEX kranteam tillsammans med vår konstruktionsavdelning hjälper dig som kund att hitta den bästa möjliga lösningen för ditt lyft. 

Vi utför också kranservice, reparation, förebyggande underhåll och renovering/uppgradering av din nuvarande kran.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra mobila portalkranar.

Olika typer av mobila portalkranar

Nedan ser du våra olika typer av mobila portalkranar. Vi kan även konstruera kranar anpassade efter din verksamhet.

Självkörande portalkran

De självkörande kranarna har funtioner om gör att de kan anpassas till olika industrier, där det finns ett behov av lyft och förflyttning av last i öppna utrymmen. Kranarna är utvecklade för industriella applikationer som kräver god autonomi även vid tung belastning. 

Kapacitet: 10 till 400 ton

Mobil portalkran för marin miljö

CERTEX erbjuder mobila portalkranar specialkonstuerade för marint underhållsarbete. Dessa kranar är anpassade för den marina miljön och extra motståndskraftiga mot rostangrepp.

Kapacitet: 10 till 400 ton som standard.

Intresserad av en portalkran?

Klicka på "Intresseanmälan" och fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.