Publicerad av: Emma Max

CERTEX inleder samarbete med Engh Mek

CERTEX Svenska AB undertecknar samarbetsavtal med serviceföretaget Engh Mek AB och får därmed en stark partner i satsningen på industrikranar. Samarbetet innebär att Engh Mek kommer att utföra installation av CERTEX kranar och komplettera företagets egen organisation i servicetjänster.

I april lanserade CERTEX satsningen på industrikranar, tillsammans med den spanska tillverkaren GH Cranes & Components. Med industrikranar kompletterar företaget sitt sortiment av lyftprodukter och kan därmed erbjuda en helhetslösning för lyft både över och under kroken. Den första sålda traversen installerades under sommaren och fler leveranser är planerade.

CERTEX har lång erfarenhet av stållinor, lyftredskap och service. Kraninstallationer är däremot nytt för företaget och därför är samarbetet med Engh Mek ett värdefullt komplement för att kunna erbjuda kunderna en komplett kranleverans.

− För oss är det avgörande att våra kunder kan lita på att vi kan leverera en kostnadseffektiv, säker och produktionsanpassad lösning. Att knyta till oss samarbetspartners som delar våra värderingar gör att vi kan ge en trygg affär för kunden, hela vägen från första kontakt till installation, säger Håkan Donnerlid, vd på CERTEX.

Hos Engh Mek är man också positiva inför det nya partnerskapet och ser det som en samarbete åt båda håll, då CERTEX produktsortiment även tillför en ytterligare bredd i företagets utbud.

− Vi är stolta att få inleda ett samarbete med CERTEX, som är en väl etablerad aktör i lyftbranschen. Att kombinera detta med vår kunskap och erfarenhet inom industriservice kan inte bli annat än bra, säger Mathias Engh, vd på Engh Mek AB.

 

Underlag för pressreleasen hittas på Cision News.