Publicerad av: Julia Eriksson

Certex On Tour 2015

Ni vet den där härliga känslan av att vara på en road trip; vinden i håret, solglasögonen framplockade, foten på gasen och målet i sikte. Den känslan har vi på Certex haft hela våren och kommer fortsätta att ha den en bit in på sommaren. I april stack vi iväg med Certex On Tour 2015 med vetskapen om att vi skulle plöja många mil, möta många nya ansikten och prata och andas lyft under många dagar.

Certex On Tour är vårt sätt att ta mässan till våra kunder, att förenkla möjligheten för fler att ta del av Certex erbjudande och sprida kunskapen kring säkra lyft. Certex On Tour möjligör för våra kunder att på plats i deras egna lokaler faktiskt visa sina lyftproblem, direkt få möjlighet att diskutera möjliga lösningar och förhoppningsvis direkt i Certex On Tour-utställningen titta på produkter eller ta del av tjänster som kan lösa problemen.

De kunder som Certex On Tour hittills besökt har varit mycket positiva och när roadshowen har tagit en paus utanför något av våra kontor har det varit många som kommit förbi och besökt oss.