Möt CERTEX på Krandagarna 2023!

Krandagarna är ett årligt evenemang som samlar branschexperter och entusiaster inom kranar och lyftredskap. Under dessa två spännande dagar får du möjlighet att nätverka med branschkollegor, ta del av de senaste nyheterna, inspirerande föredrag, utställningar och utbildningar.

På Krandagarna har du en unik möjlighet att lära känna CERTEX och våra produkter bättre. Våra kunniga experter finns på plats för att besvara dina frågor och diskutera ämnen som rör säkerhet, hållbarhet och hur våra produkter kan bidra till dina kommande lyftprojekt.

Vad kan du förvänta dig i år?

I år kommer du bland annat få möjlighet att lyssna på vår expert föreläsa om stållinor och linröntgen. Dessutom kan du utforska processen bakom gjutning av stållinor genom flera steg som vi demonstrerar i vår monter.

I vår monter kommer du även få bekanta dig med vårt nya produktsortiment Aspire range™. Dessa produkter är noggrant utvalda med egenskaper som är mer hållbara jämfört med konventionella alternativ. Du kommer ha möjlighet att känna på produkterna och höra mer om dem av våra säljare på plats.

Anmäl dig redan idag!

Dela dina erfarenheter, ställ dina frågor och engagera dig i diskussioner om säkerhet med oss. Missa inte denna möjlighet! Boka in 8–9 november i din kalender redan nu, anmälan sker via länken nedan.


Datum: 8-9 november 2023.

Plats: Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg.

Biljetter: Krandagarna 8-9 november 2023 | Kiwa®