Möt oss på Underhållsmässan!


Underhållsmässan är Europas största mötesplats för driftsäkerhets- och underhållsfrågor. CERTEX är självklart på plats – för att prata säkerhet med dig!

Vårt mål är att du ska ha en säker arbetsplats. Genom vårt know how kan vi erbjuda dig kompletta lösningar utifrån dina behov. I vår monter kan du se hur vår helhetslösning ger dig den bästa mixen av produkter och tjänster för att du ska kunna arbeta säkert. 

Hos oss möter du en stor bredd av kompetenser. Både konstruktörer och servicetekniker samt instruktörer och säljare finns på plats. Alla delar gärna med sig av sina kunskaper och bollar idéer och funderingar med dig.

I montern kommer vi bland annat prata om vad vi kan erbjuda dig inom följande områden: 

  • Standardprodukter
  • Specialprodukter 
  • Service och inspektion 
  • Utbildning 

Du får även möjlighet att lära dig mer om CertMax+, vårt system för hantering av lyftredskap och fallskyddsprodukter. Våra servicetekniker kommer visa hur du genom att använda CertMax+ får fullständig kontroll på din utrustning.

I vår monter kommer även våra kranexperter att visa möjligheterna med en pelarsvängkran. En kran med hög kapacitet och stor räckvidd samtidigt som den snabbt och enkelt kan flyttas, allt efter behov.  

I vår Safety Corner träffar du våra instruktörer och servicetekniker och får svar på dina frågor om inspektion, personlig utrustning och utbildning.
 

Varmt välkommen till oss!

 

Här hittar du oss: Monter B08:30

Datum: 31 maj – 3 juni 2022

Plats: Svenska Mässan i Göteborg

Biljett: Klicka här för gratis biljetter till Underhållsmässan