Nya produktsidor på hemsidan

Har du sett att vi har gjort en uppfräschning av våra produktsidor här på hemsidan? Produkterna finns kvar precis som vanligt, men sidorna har fått ett nytt utseende – både kategorisidorna och produktinformationen. Nedan kan du se några av förbättingarna som skett. Vi fortsätter kontinuerligt att "finslipa" på innehållet – allt för att förbättra upplevelsen för dig som kund! 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller förbättringsförslag!

Ny kategorisida

På varje kategorisida finns det numera filter som gör att du enklare kan sortera bland produkterna. Genom att använda filter kan du snabbt se vilka produkter i vårt sortiment som matchar ditt behov och dessutom välja om du endast vill se vilka produkter vi har i lager – om du ha behov av snabb leverans.

Ny produktsida

På produktsidorna har bilden och informationen bytt plats och i de fall det är mycket information om produkten så kan du fortsätta läsa genom att använda rullisten till höger i informationsrutan. Bredvid fliken för produktinformation kommer du också att kunna hitta flikarna Dokument och Teknisk information, i de fall detta finns på produkten. Under Dokument hittar du t.ex. bruksanvisning för nedladdning och under Teknisk information hittar du eventuell extra data, som lyfttabeller och liknande.

Även på produktsidan finns möjlighet att filtrera produktens varianter, för att t.ex. urskilja dimensioner eller lagervaror. Loggar du in i webshopen får du dessutom ännu tydligare information om lagerstatus!

Hitta rätt information

I produkttabellen har vi minskat antal kolumner för att få en tydligare överblick. Alla mått och ritningen till produkten hittar du istället genom att klicka på ikonen med pennan och linjalen till höger i tabellen. För de produkter som har en CAD-ritning kommer det även finnas en ikon med en grön låda i tabellen som visar detta. För att lägga till produkter i offertförfrågan eller köp i webshopen klickar du bara på den orangea knappen längst ned i fönstret.

Under produkttabellen finns i flera fall också information om andra produkter som vi tror att du kan vara intresserad av. Det kan till exempel vara likvärdiga produkter från ett annat varumärke, en liknande typ av produkt eller ett redskap där en aktuell komponent finns med. Vi hoppas att det ska ge dig värdefull information och förenkla ditt sökande.