Publicerad av: Julia Eriksson

Skyrail, vinnare av iF Design Award 2015

Certex Svenska har sedan 2014 erbjudit Skylotecs fasta fallskyddssystem.

Det innovativa och anpassningsbara fallskyddssystemet Skyrail från Skylotec har valts ut bland flera tusen bidrag och en internationell jury, som vinnare av iF Design Award 2015.

Medan konventionella fallskyddssystem begränsar användarens arbetsområdet, till längden på skyddssystemet så ger Skyrail tillgång till alla delar av arbetsplats utan att kräva konstant montering och demontering, tack vare sin smarta konstruktion. Skyrail tillåter även upp till tre användare i systemet samtidigt, är tillverkat av robust aluminiumlegering, använder kullager löpare som kan placeras i valfri punkt i systemet, certifierad enligt EN795/D och har böjda stycken för svåråtkomliga områden samt vägg-, tak- eller markinfästning.

Skyrail har utvecklats av Skylotec i nära samarbete med Einmaleins (design) och EnDeCo (konstruktion). Certex Svenska AB säljer Skyrail i Sverige och vi besöker er gärna för att berätta mer om fallskydd och fasta system. Vi erbjuder selar, rep, fallskyddsblock, räddningsutrustning och fasta system för alla tänkbara ändamål.

Certex Svenska har sedan 2014 erbjudit Skylotecs fasta fallskyddssystem. Det innovativa och anpassningsbara fallskyddssystemet Skyrail från Skylotec har valts ut bland flera tusen bidrag och en internationell jury, som vinnare av iF Design Award 2015.