Smygpremiär på nya PowerTex fallskyddssortiment

Den där känslan man hade när man var barn och väntade på tomten. Den där eviga väntan. Det kändes som om han kom aldrig kom och man väntade och väntade. Vi på Certex har känt precis likadant under hela hösten. Vi har väntat och väntat på 2016 års release av det nya PowerTex fallskyddsortimentet.

Fördelen med att vara vuxen är att man får bestämma många fler saker på egen hand. På Certex konstaterade vi att det var tråkigt att vänta och vänta på det nya fallskyddsortimentet, så vi tog därför det gemensamma beslutet att köra igång med en smygpremiär!

Så medan vi får fortsätta vänta på tomten så kan du redan nu få tag i det nya PowerTex fallskyddsortimentet hos Certex. Du hittar hela utbudet här. En del av utbudet är fallskyddsselar för allround arbete, mast-, stolp- och vindkraftsarbeten och selar med inbyggd väst. Du hittar även taklinor, förankringslinor, förankringssling, falldämparlinor och nya PowerTex väskan för förvaring av fallskyddsutrustning.

Något mer som vi väntar på är snön, som har en tendens att dyka upp när man minst anar det. Se till att var förberedd för snön och takskottningen med fallskyddskitet från PowerTex för tak- och snöarbete. Du hittar även färdiga kit för universal användning med fallskyddsblock och universal användning med positionering.