Standardprodukter för tusen och en lyftlösningar

CERTEX har ett omfattande utbud av standardprodukter, som med stor flexibilitet bidrar till kundanpassade helhetslösningar. Efter 12 år som säljare och numera backoffice-ansvarig har Petter Wallin lång erfarenhet av uppdrag, där våra egna produkter inom lyft och fallskydd har löst utmaningar av de mest skilda slag.

Bland minnesvärda kunduppdrag finns ett avancerat båtlyft, lyft av prefabricerade betongelement vid ett husbygge samt ett takarbete i en dagligvarubutik, där man inte ville hålla stängt för kunder under arbetets gång.

– Med våra höga krav på säkerhet och kundens specifika förutsättningar som utgångspunkt, löser våra standardprodukter de flesta utmaningar, säger Petter Wallin.

Varför ska man som kund välja CERTEX standardprodukter?

– Produkterna kan anpassas för en mängd olika lyftbehov, och vi är bra på att hitta lösningar och guida våra kunder om användningsområden i varje unikt fall. En annan fördel är att vi har god lagerhållning och ett brett egenproducerat sortiment av produkter inom lyft och fallskydd, bland annat genom våra varumärken POWERTEX och ROPETEX. Dessutom samarbetar vi med tillverkare i våra systerbolag runt om i Europa och har ett stort lager i Holland, vilket sammantaget innebär snabba leveranser. Alla produkter uppfyller förstås CERTEX höga krav på kvalitet, dokumentation, hållbarhet och tillverkning med rättvisa villkor.

Lösning för varje lyftbehov och snabba leveranser

Ett stort sortiment och välfyllda lager kräver löpande uppdateringar av korrekta orderstocklistor, aktuella lagersaldon och produktutbud. En av Petter Wallins uppgifter är att sammanställa sådan fakta till visuella och lättöverskådliga rapporter.

– Som kund ska man känna sig trygg i att vi erbjuder rätt lösning för ett aktuellt lyftbehov, och kunna lita på att vi levererar snabbt och på utsatt tid. Tydliga sammanställningar hjälper oss att hålla högsta möjliga servicenivå.

Vill du veta mer om POWERTEX, ROPETEX och vårt standardsortiment?

Du hittar produkterna i standardutförande här och här. Produkterna kan anpassas efter önskemål och behov. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för din verksamhet.