POWERTEX & ROPETEX

Våra egna varumärken inom lyftutrustning och stållinor

Möt våra varumärken: POWERTEX & ROPETEX

Ropetex är vårt varumärke för stållinor och smörjmedel för stållinor, medan Powertex omfattar lyftutrustning, surrningsprodukter och fallskyddsprodukter.

Både Ropetex och Powertex erbjuder dig högkvalitativa och kostnadseffektiva produkter. Våra produkter är lämpliga för dagligt bruk inom allmänna industriella tillämpningar, oavsett om du är verksam inom bygg, processindustri, offshore, logistik eller någon annan sektor. Med våra produkter arbetar du säkert och effektivt.

high quality icon

Hög kvalitet
Våra produkter speglar våra specialisters kunskap och uppmärksamhet på detaljer i våra specifikationer och kvalitetskontroll.

high availability icon

Hög tillgänglighet
Vi har över 50 lagerplatser över hela Europa, stöttade av ett större centrallager, för att säkerställa snabba leveranser.

excellent price-quality ratio icon

Utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet
Vi är stolta över vår effektiva leveranskedja och noggrant utvalda produktutbud, vilket möjliggör att vi kan erbjuda dig högkvalitativa produkter till rimliga priser.

compliant icon

I överensstämmelse med relevanta standarder
Vi är experter inom vår bransch och har en djupgående kunskap om de relevanta standarderna. Våra systematiska processer säkerställer att våra produkter uppfyller alla nödvändiga krav.


Fokuserar på det som är viktigt 

Fokus för Powertex och Ropetex är kvalitet, hållbarhet, säkerhet och överensstämmelse med regelverk. Få detaljerad information om hur vi arbetar genom att klicka på blocken nedan.


Upptäck alla produkter från Ropetex och Powertex

Redo att bläddra bland produkterna i vårt sortiment? Klicka på en av rutorna nedan för att se mer.

POWERTEX Lyft | Surrning | Fallskydd

Läs mer

ROPETEX Stållinor | Smörjmedel för stållinor

Läs mer

Mer hållbara produkter

Powertex har flera produkter som är godkända för att ingå i Lift Solutions Groups Aspire range™. Detta innebär att dessa produkter har faktabaserade förbättringar ur ett hållbarhetsperspektiv och är definitivt ett bättre val jämfört med konventionella produkter. Klicka på en av produkterna nedan för att ta reda på hur de gör skillnad!

 


Kommentarer eller förslag?

Har du frågor, kommentarer eller förslag för våra varumärken Ropetex och Powertex? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig!