Vinnare av LEEA Sustainable Award 2023

Vi är glada över att meddela att vår Lifting Solutions Group nyligen tilldelades priset för den mest hållbara produktgruppen inom lyftutrustning vid LEEA Awards 2023. Det är våra banbrytande POWERTEX r-PET produkter, med dokumenterat minskat CO2-avtryck, som stod som vinnare.

Juryn uttryckte: "Fantastiskt att se att Lifting Solution Group, med sitt eget varumärke POWERTEX, har introducerat lyftsling tillverkade av återvunnet material som fortfarande uppfyller standarderna." Detta pris är inte bara en framstående utmärkelse utan också en påminnelse om vårt företags starka åtagande för hållbarhet och en erkänsla för våra innovativa r-PET-produkter.

Hugo Gerrets, Affärsutvecklare på POWERTEX, delar sin entusiasm: "Vi är mycket glada över att ha vunnit LEEA Sustainable Award för våra Powertex textila slingor och surrningsband, tillverkade helt av återvunnen plast (r-PET). Detta pris bekräftar vårt åtagande för en mer hållbar framtid och fungerar som ett tydligt bevis på våra ansträngningar att utveckla mer miljövänliga produkter. LEEA-priset är inte bara en prestation utan också en inspirationskälla för oss att fortsätta arbeta mot ett mer hållbart erbjudande för våra kunder."

Utforska vårt sortiment av r-PET-produkter i vår kategori Aspire range™ och läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Aspire range™