CERTEX erbjuder en ny uthyrningstjänst

Behöver du tillfällig tillgång till lyftredskap för ditt projekt? Nu erbjuder CERTEX en uthyrningstjänst för olika typer av lyftutrustning. Snabbt, smidigt och enkelt!

Oavsett om du behöver hyra på kort eller lång sikt, kan CERTEX hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina lyftbehov. Istället för att investera i utrustning som kanske bara behövs vid enstaka tillfällen kan ditt företag hyra det ni behöver när ni behöver det. På det sättet betalar du endast för produktens användning under den tid den behövs, vilket innebär att du slipper kostnader för onödig lagring och underhåll.
 

CERTEX serviceteam tar hand om inspektioner och underhåll av produkterna, vilket innebär att du inte behöver hålla koll på dessa själv. När en produkt returneras till oss efter uthyrningen, genomför vi inspektioner och underhåll för att säkerställa att utrustningen är säker och fungerar som den ska. Detta minskar risken för olyckor och skador som kan uppstå om produkterna används felaktigt eller är defekta. Genom att hyra produkter från CERTEX kan du vara trygg i vetskapen att utrustningen är i gott skick och kan användas säkert.

Vill du hyra produkter av oss?

Läs mer på vår nya sida om uthyrning eller kontakta oss direkt via formuläret nedan.