Behöver du en tillfällig tillgång av lyftredskap för ditt projekt? CERTEX erbjuder en flexibel uthyrningstjänst för en mängd olika produkter inom lyft. Oavsett om det handlar om kort- eller långsiktig hyra så kan CERTEX hjälpa till att hitta rätt lösning för varje lyftsituation. Rätt utrustning till rätt tillfälle

Vi erbjuder flexibla hyresalternativ som är anpassade efter dina behov. Oavsett om du behöver utrustningen för en dag, en vecka eller längre perioder, kan vi skräddarsy en lösning som passar dig bäst. Vår målsättning är att göra det enkelt för dig att få tillgång till rätt utrustning vid rätt tillfälle. 

Vårt dedikerade team av experter finns alltid tillgängliga för att ge dig den support du behöver. Vi kan hjälpa dig med rådgivning kring produkten och teknisk support under hela hyresperioden. Vårt mål är att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen och att du kan utföra ditt lyft säkert och effektivt.                                  Enkelt och bekvämt

CERTEX serviceteam säkerställer att produkterna inspekteras och du behöver därför inte hålla koll på inspektioner eller underhåll själv. När en produkt kommer tillbaka till oss efter uthyrning utför vi inspektioner och underhåll av utrustningen för att säkerställa dess säkerhet och funktionalitet. Detta minskar risken för olyckor och skador som kan uppstå om produkterna inte används på rätt sätt eller om de är defekta. Genom att hyra produkter från CERTEX kan du vara säker på att utrustningen är i gott skick och att du kan använda den på ett säkert sätt.

Istället för att investera i utrustning som kanske bara används en gång eller sporadiskt, kan ni som företag istället hyra det ni behöver när ni behöver det. Detta innebär att du endast betalar för användningen av produkten under den tid som den används och behöver på så sätt inte betala för onödig lagring eller underhåll.Fördelar med att hyra lyftredskap

Välj hur länge du vill hyra

Vi erbjuder anpassade hyresalternativ oavsett hyresperiod.

 


Du får certifierad utrustning

Vår utrustning är certifierad och uppfyller alla lagkrav.

Du behöver inte tänka på underhåll

CERTEX serviceteam sköter inspektion och underhåll av lyftredskapen.
 

Du behöver inget lagringsutrymme

När du hyr lyftredskap behöver du inte lägga resurser på förvaring.

asset_image
Kostnadsmässiga fördelar

Du behöver inte investera i utrustning som bara används en eller ett fåtal gånger.


Du gör ett mer hållbart val

Genom att hyra och återanvända lyftredskap sparar du även på miljön.

 


"När du hyr av oss kan du vara trygg i att verktygen är genomgångna och säkra att använda. Det finns även kostnadsmässiga fördelar med att hyra i stället för att köpa, oavsett om du hyr på kort eller lång sikt." - Marcus Johansson, försäljningschef på CERTEX.


 

Produkter tillgängliga för uthyrning

Vi erbjuder uthyrning av ett brett utbud av standardprodukter, lyftredskap och lyftok. Se hela listan av produkter här eller bläddra bland ett urval av dem nedan. 

Se hela sortimentet


Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Läs mer om våra tjänster

Vi erbjuder service, inspektion och utbildning för att utveckla kunskaper inom lyft, förlänga produktlivslängden och säkerställa säkerheten på er arbetsplats.