Vår säljare Johan Holmström har koll på lyft- och kranverksamhet sedan barnsben. Hos oss brinner han för att dela med sig av kunskap om hur man skapar säkra arbetsplatser. Att lyssna till våra kunders behov och erbjuda lösningar som tar hänsyn till såväl hållbarhet som produktion och lönsamhet står i fokus.

Berätta om din yrkesbakgrund

– Min far drev ett åkeri med kranbilar, så jag är uppvuxen i en familj med stor kunskap inom lyft och kran. Som vuxen startade jag eget företag i samma bransch, men efter 12 år ville jag göra något annat. När CERTEX erbjöd mig en roll som säljare, tackade jag ja till direkt.

Vad innebär din roll som säljare?

– Att förstå kundens behov och hitta lösningar som gynnar våra kunder såväl ekonomiskt som säkerhets- och arbetsmiljömässigt. Jag tar fram behovsanpassade förslag i samråd med kollegor som har olika expertis. Rollen innefattar många platsbesök – något jag verkligen uppskattar eftersom jag är en social person.

 

 


"Jag brinner för att serva kunder och dela med mig av kunskap om hur man skapar säkra arbetsplatser."


Vad tycker du mest om med ditt jobb?

– Jag brinner för att serva kunder och dela med mig av kunskap om hur man skapar säkra arbetsplatser. Exempelvis hur man når upp till gällande lagkrav, minskar risken för arbetsplatsrelaterade olyckor och skapar en produktiv arbetsplats med högt hållbarhetstänk, vilket gynnar både miljö och lönsamhet.

Hur upplever du responsen från era kunder?

– Vi har ett hållbarhetstänk som värdesätts högt. Många kunder uppskattar att vi utvecklar nya, smarta produkter – som Rope Watcher, där vi mäter hållbarhet och livslängd på stållinor, och vårt mjukvarusystem CertMax+, där kunden får full dokumentation över sina lyftredskap, behov av service och inspektion.

Vad skiljer CERTEX från era konkurrenter?

– På CERTEX ligger vi alltid i framkant med våra produkter. Vi har expertkunskap inom stållinor och är störst i branschen på specialprodukter. Det innebär att vi tillverkar unika lyftverktyg helt anpassade efter kundens verksamhet och behov. Vi arbetar rikstäckande och har systerbolag runt om i hela Europa.

 

Vill du komma i kontakt med våra säljare?

Vi finns representerade med lokala försäljningskontor och säljare runt om i Sverige. Välkommen att kontakta ditt närmaste CERTEX-kontor här.


 

TRÄFFA FLER AV VÅRA MEDARBETARE