Snart är det dags för Krandagarna 2022!

Krandagarna är ett årligt återkommande evenemang och mötesplats för de som arbetar med kranar och lyftredskap. Vi på CERTEX är självklart på plats och ställer ut! 

På Krandagarna har du möjlighet att lära känna oss och våra produkter bättre. Våra experter finns på plats och svarar gärna på dina frågor och funderingar inom allt som innebär säkerhet, hållbarhet samt hur vi och våra produkter kan hjälpa dig inför kommande lyftprojekt.

Vad kan du förvänta dig?  
Vi vill att du ska arbeta säkert. Därför vill vi dela med oss av vår kunskap på plats samt att du ska få möjlighet att lära känna oss bättre. Vi kommer även att visa dig ett antal spännande produkter som du får möjlighet att känna på och lära dig mer om. 

Bland annat kommer du få möta ett lyftredskap som används som ett lyftkomplement till telfer uppe i vindkraftverkens naceller. Ett smidigt redskap med flera fördelar. Upptäck även fördelarna med vårt eget varumärke POWERTEX eller rundsling som klarar höga temperaturer. Nyfiken? Besök oss på Krandagarna så berättar vi mer!

Anmäl dig idag! 
Dela erfarenheter, ställ frågor och prata säkerhet med oss. Missa inte chansen! Reservera 19–20 oktober i din kalender. Du anmäler dig via länken nedan.


Varmt välkommen! 


Datum: 19-20 oktober. 

Plats: Quality Hotell 11, Maskingatan 11, Göteborg. 

Biljetter: Registrering (eduadmin.se)