Erfarenhet

I över 50 år har Certex levererat stållinor och lyftredskap. Idag är vi en av Europas ledande leverantörer och finns på mer än 40 platser runt om i Europa.

Vi har en gedigen erfarenhet av gruvbranschen och personal dedikerad för just denna industri. Oavsett om det efterfrågas gruvlinor, lyftutrustning, linröntgen eller annan service så har vi kompetensen som krävs. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa lösningen för just dina behov. Att vi levererat produkter och stållinor till gruvindustrin i mer än 50 år har gett oss goda kunskaper och erfarenhet av vilka produkter som passar bäst i denna miljö.

Produktutbud

Certex erbjuder ett stort sortiment av stållinor och lyftutrustning anpassat för gruvindustrin, och våra produkter återfinns redan idag i bland de största gruvdrifterna i Sverige.

Sök i hela vårt produktutbud, saknar du något eller har frågor tveka inte att kontakta oss.

Tjänsteutbud

I Certex tjänsteutbud för gruvindustrin hittar du bland annat linröntgen, besiktningstjänster och teknisk support. Vi har även utbildningar i säkra lyft, kundanpassade för att täcka just era behov.

Vi är experter på stållinor och erbjuder kontroll av dina stållinor med induktiv magnetröntgen. Med hjälp av den kan vi upptäcka korrosion, trådbrott och kärnans kondition, vilket gör att du får klara besked om hur din stållina mår. 

Kontakta oss

Här kan du kontakta oss med frågor angående gruvindustrin.