Certex har ett stort utbud av produkter till konstruktion-, bygg- och kranföretag. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan Certex hjälpa dig att välja rätt utrustning både gällande funktionalitet och ekonomisk livslängd.

I vårt utbud av produkter och tjänster riktade till byggindustrin hittar du bland annat ett komplett sortiment av stållina, lyftutrustning, krankrokar, rundsling, fallskydd, utbildning och besiktning. Våra produkter håller högsta kvalitet och kommer från välbeprövade leverantörer med många års erfarenhet.

Erfarenhet

Med 75 års erfarenhet är Certex en av Europas ledande leverantör av stållina och lyftutrustning till bygg- och anläggningsindustrin.

Oavsett om det gäller leverans av stållina till lyftkranar, lyftutrustning, utbildning eller besiktning har Certex kompetens och erfarenhet att kunna erbjuda den bästa lösningen utifrån Ert företags specifika behov.

I över 75 år har Certex erbjudit och levererat ett komplett utbud av stållinor, lyftutrustning och tjänster till byggindustrin. Certex har idag fabriker på mer än 40 olika platser runt om i Europa vilket gör att vi har möjlighet att erbjuda personlig service nära dig. Vi har även möjlighet att konstruera kundanpassade lösningar för att effektivisera Er verksamhet.  

Våra säljare, tekniker och produktionspersonal har kompetens att erbjuda den bästa lösningen för er byggarbetsplats. Genom att leverera lösningar av hög prestanda kan vi hjälpa Er att sänka totalkostnaden genom att minska antalet driftstopp och öka livslängden på produkterna.

Certex kan leverera en helhetslösning för säkra lyft vilket är något som många gånger uppskattas av våra kunder. Vi har bland annat blivit anlitade som helhetsleverantör till stora byggprojekt som Norra länken och Globen.

Helhetslösningar

På Certex lägger vi stor vikt vid vårt Lifting KnowHow, det gör att vi kan erbjuda dig som kund elhetslösningar för dina lyft- och lastproblem. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som kompletterar och stärker varandra med syfte att göra din vardag lite enklare.

Produktutbud

Certex erbjuder ett stort sortiment av stållinor och lyftutrustning anpassat för bygg- och anläggningsindustrin.

Sök i hela vårt produktutbud, saknar du något eller har frågor tveka inte att kontakta oss.

Tjänsteutbud

Certex erbjuder bygg- och anläggningsindustrin tjänster som besiktning, utbildning, kundanpassning och underhåll.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor angående bygg och anläggningsindustrin.