Nyheter

Träffa oss på Underhållsmässan 2020

10-13 mars är det återigen dags för Underhållsmässan i Göteborg. Vi på CERTEX är på plats, du hittar oss i monter B10:21. Nytt för i år är våra miniutbildningar i montern, där du kommer att kunna lära dig mer om några av våra produktområden. Har du till exempel koll på hur din kran mår? Vilken lyftredskap du ska välja i vilken situation? Eller vad du behöver tänka på när det gäller fallskydd?

Publicerad av: Emma Max

Hållbarhetsarbete som ger global effekt

CERTEX har sedan lång tid tillbaka fokuserat på att driva en hållbar och långsiktig verksamhet. Under hösten 2019 certifierades miljöledningssystemet enligt ISO 14001 och nya hållbarhetsmål implementerades. Med fokus på fem huvudområden och med ambitiösa handlingsplaner för respektive område, ger hållbarhetsarbetet även effekter långt in hos företagets underleverantörer.

Publicerad av: Emma Max

CERTEX Svenska lanserar webshop

För att ytterligare stärka det digitala erbjudandet till kunderna lanserar CERTEX Svenska en webshop. Genom detta får kunderna möjlighet att handla stållinor, lyftredskap och fallskydd online och dessutom en ökad tillgänglighet till information om tidigare köp.