Helhetslösningar inom lyft och fallskydd – för säkra arbetsplatser

CERTEX är din partner inom stållinor, lyft och fallskydd. Med fokus på expertis, kvalitet, säkerhet och service skapar vi de bästa lösningarna för dig som kund. Det, tillsammans med din kunskap, gör att vi kan uppnå säkra lyft och sträva efter att minska antalet lyftrelaterade olyckor på svenska arbetsplatser. Vi kallar det The Lifting KnowHow. 

Se hela vårt produktsortiment inom stållinor, lyftredskap och fallskydd. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för din verksamhet och dina behov. 

Till produktsortimentet

I vår webshop kan du se avtalspriser och lagersaldo, hitta certifikat, fakturor och orderbekräftelser. Du kan också enkelt lägga en beställning utifrån tidigare order. 

Logga in eller registrera dig för att ta del av alla fördelar

Vi delar gärna med oss av vår kunskap till dig som kund för att öka hållbarheten och säkerheten vid användning av våra produkter. Lär dig mer av våra artiklar.

Ta del av vårt KnowHow

CERTEX erbjuder en komplett helhetslösning för dina lyft – både över och under kroken. Med kundanpassade produkter får du den bästa lösningen för varje situation.  

Se vårt sortiment av industrikranar och lyftok

 

Vårt mål är att ge dig som kund en säker arbetsplats. Vårt serviceteam finns i hela landet och erbjuder service och inspektion inom lyft, riggningsarbeten och fallskydd.

Läs mer om vårt serviceerbjudande

Behöver du support?

Vi hjälper dig gärna!

Är du redo för årets båtupptagning?


Hösten är här och det är hög tid för båtupptagning. För att kunna göra ett säkert lyft, både för båt, utrustning och personer runt omkring, krävs rätt lyftutrustning – den hittar du hos oss!

2020-10-02

 

Nya produkter från POWERTEX


Nu lanserar vi ytterligare nyheter i POWERTEX-familjen! Sortimentet utökas med tre lyftprodukter i aluminium, två kättingblock och en lintalja i kompakt design.

2020-09-10

 

Containerlyftok för effektivitet och säkerhet


Att kombinera erfarenhet och kunskap med vårt sortiment av produkter till den bästa möjliga lyftlösningen är något vi dagligen gör för våra kunder. När vi ställdes inför utmaningen att hitta ett bättre sätt att lyfta containrar resulterade det i en innovativ lösning som både effektiviserade arbetet och ökade säkerheten.

2020-09-03

 

Aktuell information om Coronaviruset


Coronavirus covid-19. Foto: Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAMSSpridningen av coronaviruset (covid-19) fortsätter och påverkar både lokalt och globalt. Vi på CERTEX har öppet och gör vad vi kan för att upprätthålla vår verksamhet, samtidigt som vi följer rekommendationerna för att förhindra smittspridning.

Påverkan på våra försäljningskontor:

Stockholm/Täby: Stängt för avhämtning/order i butik.

Göteborg: Stängt för avhämtning/order i butik.

Malmö: Öppet för avhämtning/order i butik, men vi ber dig att tänka på risken för smittspridning.

Se aktuell status för övriga funktioner och eventuell påverkan på dig som kund

Med fokus på framtiden

Vi på CERTEX är övertygade om att hållbarhet är nyckeln till ett framtidssäkrat företag.