CERTEX Svenska AB är Sveriges ledande leverantör av lösningar inom lyftredskap, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer inom industrin, energisektorn, hamnar, kärnkraft, byggarbetsplatser, gruvor eller offshore, så har vi på CERTEX produkterna och tjänsterna som gör det möjligt.
Vi arbetar inom alla branscher och tar fram lyftlösningar för alla behov.

För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi i Varberg en affärsenhet där alla typer av lyftredskap konstrueras, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål. 

Dagligen projekterar och konstruerar vi skräddarsydda lösningar inom lyft, stållinor och service.
Vill du vara en bidragande kraft tillsammans med oss?OM ROLLEN SOM KONSTRUKTÖR
Vi söker nu 2 personer som lockas av att jobba i ett bolag med unika lösningar. Hos oss i Varberg kommer du att göra konstruktioner och skapa specialprodukter samt bidra med nyutveckling av kundunik lyftutrustning till våra kunder. Du har ett helhetstänk och får ett brett projektansvar som inkluderar offerering och kontakt med våra kunder. Kul, tycker troligtvis du som dras till roller där du har möjlighet att påverka och vara med på en resa tillsammans med oss.

Du kommer ansvara för att ta fram tillverkningsunderlag för säkra CE märkta, specialanpassade lyftanordningar och lösningar till kunden. Detta med tillhörande dokumentation som uppfyller lagstadgade krav enligt maskindirektivet.  Rätt pris, rätt tid med rätt kvalitet är viktigt för oss.

I vardagen blir hållfasthetsberäkningar, dokumentation, konstruktion samt granskning av tillverkningsunderlag vanligt förekommande uppgifter, i både stora och små projekt.  

Du kommer att få träffa kund där du är den tekniska experten som kan utföra riskanalyser och anpassa lösningar. Möten hos kund innebär ca 15-20 resdagar om året.


VI SÖKER DIG SOM...
...är lösningsorienterad till 100%. Vilja att lära och driv är två delar av din personlighet som har tagit dig dit du är idag - du är helt enkelt beredd att lägga in en extra växel för det du brinner för. Din positiva energi delar du gärna med dig av, på såväl kontoret som till kunder.

Vi ser gärna att du besitter en ingenjörsutbildning och/eller arbetslivserfarenhet med fokus på konstruktion.

Du trivs lika bra som oss med ett högt arbetstempo och klarar av att hålla igång många projekt parallellt utan att tappa fokus. Du är en handlingskraftig team player med förmågan att se såväl detaljer som att snabbt skapa en överblick.


VARFÖR CERTEX? 

Sedan starten har vi gjort lyft och linor säkrare. I rollen som Konstruktör får du vara med och skapa unika lösningar. Hos oss är alla viktiga och möjligheten till kompetensutveckling är stor. Vi erbjuder säkerhet, för både Dig och våra kunder. På Susvindsvägen 11 i Varberg samlas vårt ambitiösa team på 14 personer för att sätta Certex på kartan, vill du bli en av oss? Vi hoppas det!


Välkommen med din ansökan!


START: Enligt överenskommelse
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Vi kommer tillsätta 2 roller i denna rekryteringsprocessen.

I denna rekrytering samarbetar Certex Svenska AB med FSK Rekrytering, Ida Johansson & Kajsa Ohlsson. Ansökan sker via FSK Rekryterings hemsida.